[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Avís legal

AVÍS LEGAL Y POLÍTICA DE PRIVACITAT

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
© XAVIER ALSINET VIVES, Avinguda Santa Coloma, 70-72 de Santa Coloma de Gramenet, Barcelona Tots els drets reservats.

1 . XAVIER ALSINET VIVES, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informa que:

La seva denominació social és XAVIER ALSINET VIVES
El seu NIF és 35078508-N
El seu domicili social és a Avinguda Santa Coloma , 70-72 de 08922 – Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

2 . XAVIER ALSINET VIVES, informa que la web www.tub-novesformes.com té per objecte facilitar, al públic en general, el coneixement de les activitats que aquesta empresa realitza i dels productes i serveis que presta.

3 . XAVIER ALSINET VIVES, de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ( LOPD ) i en la normativa de desenvolupament, garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades pels seus clients. Veure Política de Privacitat i Protecció de Dades.

4 . Els drets de propietat intel•lectual del web www.tub-novesformes.com i dels diferents elements que conté són titularitat de XAVIER ALSINET VIVES.

5 . XAVIER ALSINET VIVES es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al seu web o en la configuració i presentació d’aquesta.

6 . XAVIER ALSINET VIVES no garanteix la inexistència d’errors en l’accés al web, en el seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat, encara que desenvoluparà els seus millors esforços per, si escau, evitar-los, resoldre’ls o actualitzar-los.

7 . Tant l’accés a aquest web com l’ús que pugui fer de la informació continguda en el mateix és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. La presència d’enllaços electrònics ( links ) en el lloc web de Xavier Alsinet Vives, excepte manifestació expressa en contra, té una finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. Aquests enllaços no representen cap tipus de relació entre XAVIER ALSINET VIVES i els particulars o empreses titulars dels llocs web als quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços. XAVIER ALSINET VIVES no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar d’aquest accés o ús de la informació.

8 . La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquest web, així com la lesió dels drets de Propietat Intel•lectual o Industrial de XAVIER ALSINET VIVES, donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.
POLITICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

Segons el que estableix el RGPD (Reglament (UE) 2016/679), els proporcionem la Informació detallada de Protecció de Dades que s’exposa a continuació:

Responsable:

Raó Social: XAVIER ALSINET VIVES

N.I.F .: 35078508N

Direcció: Avinguda Santa Coloma, 70-72 – 08922-Santa Coloma de Gramenet

Telèfon: +34 933 851 135

Correu Electrònic: lopd@tub-novesformes.com

Finalitat:

L’informem que les dades de caràcter personal recollits, seran incorporades a un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals o se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

Legitimació:

Les Dades de caràcter personal obtinguts en aquesta pàgina web, així com l’oferta de productes i serveis oferts està basada en el consentiment que se li sol·licita a l’interessat.

L’interessat tindrà dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seva retirada.

Destinataris:

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets:

Vostè com a interessat directe, té dret a obtenir confirmació sobre si en TUB-NOVES FORMES interiorisme – Xavier Alsinet Vives estem tractant dades personals que el concerneixen, o no. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, vostè podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, vostè podrà oposar-se al tractament de les seves dades. TUB-NOVES FORMES interiorisme – Xavier Alsinet Vives deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

En determinades circumstàncies, vostè tindrà dret a rebre les dades personals que li incumbeixin i que ens hagi facilitat, i transmetre’ls o sol·licitar que se’ls proporcionem a un tercer sense objecció per la nostra part (dret a la portabilitat de dades).

En determinades circumstàncies, l’informem que té dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics sobre vostè o li afecti significativament de manera similar.
[/av_textblock]

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?